• Menu
  • Menu

Escapada Camí de Sa Vigia


Escapada Camí de Sa Vigia

Accès

Google Maps


Torret
Menorca (Espanya)

Torret és un dels meus llocs preferits a Menorca. De la zona, valoro molt l'absència de turistes i el seu estil arquitectònic.

Es troba al sud de Sant Lluís i de Maó, i no s'ha de confondre amb la Cala Torret, que és un lloc molt més freqüentat. Torret és un conjunt de cases blanques d'estil menorquí amb un encant que enamora a qui les veu. A la zona no hi ha comerços; de fet, el més proper és Sa Botiga que està a S'Uestrà. El que sí hi ha és un parell de restaurants: Pan i Vino i Sa Pedrera des Pujol (aquest últim és un dels millors de la illa). Res més. Suposo que per aquest motiu no és gaire visitat. El fet de poder caminar completament sol a ple estiu sense trobar-te a ningú, és un reclam massa bèstia per mi.

Al camí principal de Torret, el que va de S'Uestrà fins la carretera que uneix Sant Lluís amb Alcaufar, a l'alçada del restaurant Pan i Vino hi ha un trencall amb contenidors. Cal deixar el cotxe aquí. És un dels pocs llocs on podreu fer-ho. Els carrers son molt estrets.

En aquest trencall hi ha dos carrers: el de Ses Vinyes i el de Sa Vigia. En aquest cas, s'ha d'agafar el de Sa Vigia i anar direcció sud. Donar mitja volta quan es converteix en Camí de S'Atalaia. En aquest punt, no queda massa per arribar a Punta Prima.

Son 4,11Km sense desnivell que es poden recórrer a peu sense cap problema. És una ruta fàcil i tranquil·la per gaudir de Menorca en la seva essència més autèntica. No recomano fer-la en bicicleta perquè és massa curta.

Es poden veure les típiques cases menorquines que son meravelloses, les parets de pedra seca, tanques, tortugues de terra i fins i tot ases, que son un símbol de la illa! En pocs quilòmetres hi ha una representació del més típic de Menorca. No hi ha res a destacar i tot és destacable.

Per tenir el detall de la ruta, feu click a la imatge i podreu seguir-la a Wikiloc.

Molt a prop hi ha l'hotel "Alcaufar Vell" que és el meu preferit! Aprofiteu per allotjar-vos aquí i ja veureu com em donareu la raó.

Si necessiteu i/o voleu ajuda en la organització de l'escapada, no dubteu en enviar-me un mail!

Duració:

Vaig fer la ruta en 48 minuts, però aturant-me per fer fotos i per gaudir de la sortida del sol.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *