• Menu
  • Menu

1era. Recollida Solidària de Material Escolar 2018

Busquets Gruart S.A.“, empresa fabricant i distribuïdora de material escolar i articles de comunicació social des de 1921, va fer una donació el Setembre del 2018 que s’entregarà a la “Ecole Primaire Yati de Thiobon” de Senegal.

Inicialment, jo volia enviar el material a l’escola “Saint Coeur de Marie” de Fadiouth. La vaig conèixer personalment, vaig tenir la oportunitat de detectar les seves mancances i vaig poder intercanviar impressions amb la directora; però no he estat capaç de trobar cap fundació ni ONG que m’ajudi a fer arribar el material fins allà.

He trigat 10 mesos en conèixer “Acció Solidària del Vallés“. És una associació de cooperació internacional amb els països menys desenvolupats. Es va crear al 2006 al marc de la Caravana Solidària de Barcelona i al 2008 ja es van constituir com entitat independent. La seva activitat es centra a Senegal realitzant reformes a diferents escoles, creant aules informàtiques, desenvolupant activitat agrícola i aportant material sanitari per centres hospitalaris. Ells baixaran tot el material (excepte les motxilles) a Senegal el proper Març del 2020.

Acció Solidària del Vallés

Les motxilles, gràcies a “Foundawtion“, han anat a l’escola de secundària “CEM Kamanar” que es va inaugurar el passat 10 d’Octubre del 2019 a Thionck Essyl (casualitat immensa doncs és on també van “Les Meduses” a fer les intervencions mèdiques). Foundawtion és un estudi d’arquitectura creat al 2014 per cobrir necessitats arquitectòniques a zones econòmicament desfavorides.

LogoFoundawtion

Motxilles

Agraeixo moltíssim la sensibilitat de “Busquets Gruart S.A.”, a “Acció Solidària del Vallés” i a “Foundawtion“. Gent com ells m’ajuden a seguir tirant endavant aquestes iniciatives.

Aniré informant de l’evolució!

 

Vídeo del meu “momento búfalo” cercant espònsor:

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *