• Menu
  • Menu


Bar – Restaurant “Bernini”

El cafè “Bernini” és un restaurant històric ubicat a la fantàstica Piazza Navona que realment val la pena de visitar. La cuina és molt selecta i el servei fantàstic. Recomano seure a la terrassa i gaudir de la vida que ofereix la plaça. Si no hi voleu menjar, disfruteu igualment d’una capuccino acom ...Bar “Harry’s Bar”

Bar obert des de 1931 que va ser freqüentat per Charles Chaplin, Orson Welles, Truman Capote o Ernest Hemingway. Des d’un bon començament, va agafar la bona reputació que encara manté a dia d’avui. De fet, és el punt de trobada més famós de Venècia. El més típic és demanar un Bellini: cóctail de vi, ...Bar “You”

Bar chill-out que és, senzillament, fantàstic. Està ubicat al mig d’un petit bosc a Porto Cervo. Diferents espais amb taules i sofàs estan distribuïts per tot arreu aconseguint certa intimitat. Sorprén la decoració que és amb blancs i negres. Al bar s’hi pot prendre qualsevol copa, però es recomana prov ...Cafeteria “Caffé Pedrocchi”

Cafeteria oberta des de 1831 gràcies al treball conjunt del gran emprenedor Antonio Pedrocchi i de l’arquitecte Giuseppe Jappelli. Junts van aconseguir transformar una petita botiga de cafè en el fantàstic edifici neoclàssic que és ara (famós arreu del mon). La visita val realment la pena. Des de fóra ja s ...