• Menu
  • Menu


Antirestaurant “La Isabela”

“Relájate y disfruta”.  Així em va rebre el xef-propietari Eduardo Moreno, parlant en veu baixa, a la porxada de la seva hacienda que enamora només veure-la. Elegant, impecablement restaurada i molt tranquil·la… És com un oasi dins la sorollosa i moguda Caracas. No és un restaurant com qual ...Comerç “La Praline Chocolatier”

Heu provat mail el cacau veneçolà??? A “La Praline Chocolatier” el barregen amb productes tan exquisits com el festuc iranià, les nous de macadamia, la sal de l’Himàlaia o els pètals de violeta entre molts. I tot això ho fan per poder oferir una gran varietat de bombons i trufes… un ampli assor ...Escapada “Parque Nacional El Ávila”

Autèntica devoció és el que senten els veneçolans per “El Ávila”. És una muntanya diferent. Immensa, d’un color verd que només he vist a Veneçuela i amb una textura visual gustosa: sembla una catifa. Seriosa i imponent. Domina Caracas des del nord; com si la volgués vigilar o protegir. De fet, és ...Escapada “Parque Nacional Henri Pittier”

Hi vaig anar a parar de casualitat. El meu destí era Puerto Colombia; però, per poder arribar-hi amb cotxe, és necessari creuar aquest meravellós Parc Nacional. Estic infinitament agraïda que no s’hagi construït una carretera alternativa encara. Això m’ha permès coneixeu-ho. La carretera que el ...