• Menu
  • Menu

Cava personalitzat

Cava Brut Nature Blanc i Rosat personalitzats per Raconets!

Gràcies a un productor local, Raconets ja te el seu propi cava personalitzat!

Des del 2020 que tenim disponible el Brut Nature Blanc i des del 2021 el Rosat. Si en voleu alguna ampolla o caixa, envieu un mail a toniarius@raconets.com.

Cava Brut Nature Blanc: 100% Brut Nature sense licor d’expedició. Jove de la collita 2020, de 9 mesos de criança mínim en rimes, aclarit i desgorjat a mà. El cupatge és un equilibri entre les 3 varietats històriques: 33% Xarel·lo, 33% Macabeu, 33% Parellada. L’acidesa del Xarel·lo dona la frescor, el Macabeu aportar dolçor i la Parellada és la mes floral. Estem davant un cupatge molt ben estructurat. El cava té una bombolla molt fina subtil i cruixent. En boca és refrescant i gens pesat, l’harmonia del seu cupatge ens demana converses i plats de tota mena. 9€ l’ampolla.

Cava

Cava Rosat: 100% Brut Nature sense licor d’expedició. Jove de la collita 2020, de 9 mesos de criança mínim en rimes, aclarit i desgorjat a mà. El cupatge està realitzat amb Garnatxa Negre 80% i Pinot Noir 20%. La Garnatxa aporta intensitat i estructura a la boca i el Pinot Noir és la varietat més aromàtica, més dolça. Pot recordar a la maduixa. De color rosa clar i brillant, de bombolla integrada i cruixent. Per la seva intensitat i estructura és tan apte per aperitius, com per fumats o carns. 10€ l’ampolla.

Cava

I, si en voleu una de cada, la caixa és perfecta! 20€

Cava

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *