• Menu
  • Menu

Escapada Kapros i Alogomandra


Escapada Kapros i Alogomandra

Accès

S’accedeix als dos llocs amb cotxe.

Per arribar a Alogomandra s’ha de caminar 5 minuts.


Kapros Milos
Illes Cíclades (Grècia)

Estava allotjada a Pollonia i tenia pocs dies per gaudir de Milos; així és que vaig aventurar-me a demanar consell a l'hotel. Volia estar segura que, a part de les dues visites que m'havien portat fins a la illa, no se'm passava per alt cap altre destí digne de ser visitat.

De seguida em van parlar d'Alogomandra. Me la van vendre com una platja tranquil·la i bonica. Tot just començar a circular per la carretera que va de Pollonia cap a Triovassalos, una roca al mar em va fer aturar el cotxe de forma brusca. Formacions rocoses arrodonides creen un paisatge molt curiós. Està ple de roques foradades i mini caletes moníssimes concentrades en pocs metres. Camineu per la costa ben a prop del mar i descobrireu raconets fantàstics que, des de la carretera, no es veuen. En pocs minuts ho tindreu tot vist. Això és Kapros (a l'oest de Papafragkas), però no busqueu cap cartell amb indicacions. No trobareu res.

Seguint per la carretera s'arriba al poblet de Agios Konstantinos. Vaig sortir a un trencall pensant que arribaria a platja d'Alogomandra; però, per sorpresa meva, vaig arribar a aquest poble tan autèntic. Casetes blanques molt senzilles amb les portes blaves es distribueixen al voltant d'una petita cala que els hi permet tenir les barques just davant. El silenci només es trencava amb els crits dels veïns parlant entre ells sense sortir de les seves cases... brutal!

Des d'aquí és des d'on es té la millor vista de la platja d'Agios Konstantinos. És una platja relativament gran per la dimensió de l'illa amb sorra blanca i aigua blau turquesa. Una sola persona a la platja. Només si us apropeu a la costa, veureu Alogomandra... piscina natural meravellosa. Aquesta part és la més bonica, però s'ha de tenir en compte que a partir del migdia ja hi ha ombra.

La visita val molt la pena perquè es poden veure formacions rocoses, un poble i una platja en pocs metres i, el més important, sense veure ni un sol turista.

Duració:

Es pot fer lo llarg que un vulgui.


Nens

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *