• Menu
  • Menu

Restaurant “Brother’s Cafe”


Restaurant “Brother’s Cafe”

27-29-31 Phan Boi Chau street
Hoian (Vietnam)
Telf: + (84.510) 3914150
E-mail: brothercafe@dng.vnn.vn
Web: https://brothercafehoian.com.vn/

En un altre publicació he parlat de la meravellosa Hoian. És una ciutat petita, molt cuidada i farcida d'edificis històrics. Quan es visita, s'entén perquè està declarada "Patrimoni de la Humanitat" per la Unesco. Té un encant especial que captiva només veure-la.

Just al mig del seu casc antic, en un dels carrerons estrets freqüentats per bicicletes, hi ha el "Brother's Cafe". És un restaurant discret que està ubicat a una antiga casa senyorial impecablement restaurada. L'entrada passa desapercebuda. Fins que no estàs dins, no t'adones de lo meravellós que és el lloc.

El jardí i la terrassa son preciosos. Les plantes son exuberants i les vistes al riu son fantàstiques. Tot i que la casa té diferents espais, la zona de la restauració està limitada a la terrassa. És veritat que la il·luminació li dona un encant especial; però, de nit, es perden les vistes al riu. I aquest és un dels plats forts del lloc.

La part de dins té un altre caire. És més seriós i elegant. Hi ha espais especials per celebracions privades i/o reunions de feina. Al "Brother's Cafe" es prenen molt seriosament la celebració de la "Lantern Festival" o festa de la lluna plena. És una nit llegendària a Hoian i ells la celebren de forma especial. Les motos deixen de circular i les llums estridents s'apaguen. Només hi ha fanalets i espelmes regalant un caire màgic a la ciutat. La tradició diu que s'ha d'encendre encens per aconseguir bona sort i s'ha d'oferir productes als altars familiars. Jo no vaig tenir la sort de coincidir amb aquest espectacle; però diuen que una de les coses que més impressiona és veure com avancen els fanalets, de nit, riu avall.

Si aneu a Hoian amb una mica de temps, pregunteu al restaurant per la gran varietat d'activitats que ofereixen. Jo em vaig quedar amb les ganes de viure la sortida amb barca per veure la posta de sol i de fer el tour de la cuina vietnamita. Així és que pregunteu quines son les activitats que es poden fer abans inclús d'arribar a Hoian.

El servei és impecable. Estan molt pendents de tot sense aclaparar gens.

Horari: està obert de 10h a 23h ininterrompudament.

Tipus: cuina vietnamita. A part de la carta, també tenen menú i bufet. Utilitzen bon producte. Recomano especialment qualsevol plat amb gambes. És una de les seves especialitats. Les vaig menjar a la planxa. El pollastre amb fulles de llimona i els noodles també estan boníssims.
 
És una mica car pels preus de Vietnam, però us asseguro que la visita val la pena.
 
Valoració:  8
Bon servei, bones instal.lacions, bon menjar, bona vista.
Vistes
Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comments